TİRE'DE AMBULANS PAZAR YERİNE GİREMEYİNCE, RAHATSIZLANAN VATANDAŞ SEDYE İLE TAŞINDI!

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti:

Pazar yerinin kurulduğu Gümüşpala Cadesinde meydana gelen olayda yaşlı adam aniden fenalaşarak kendini yere bıraktı. Kalp krizi geçirdiği düşünülen talihsiz adama ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken sağlık ekiplerine haber verildi. Zor nefes alıp kalbine tutan vatandaş için çağırılan ambulans, pazar engeline takılınca yaşlı adam ambulansın bulunduğu yere kadar sedye ile taşındı.

GÖĞÜS AĞRISI MEYDANE GELMİŞ

Edinilen bilgiye göre bir anda fenalaşan yaşlı adamın Kronik rahatsızlığı olduğu ve bu sebepten dolayı fenalaştığı öğrenildi.

GÖZ GÖRE GÖRE ÖLECEK Mİ?

Olaya tanık olan vatandaşlar yetkililerden bu konuyla ilgili çözüm beklediklerini ifade etti:

Kısa süreli panik yaratan olayın ardından sağlık ekiplerinin pazar dolayısıyla olay yerine güçlükle ulaşmasına tepki gösteren vatandaşlar şu ifadeleri kullandı: "Tire Pazarının Dünyaca tanındığını ilçemize katkı sağladığını biliyoruz, fakat olası bir rahatsızlık, ya da yangın durumunda büyük üzüntülere yol açabilir. Bugün burada yaşanan olayda ya vatandaş kalp krizi geçirseydi, ya da acil müdahale gerekseydi bunun sorumlusu kim olacak, göz göre göre ölecek mi bu vatandaş? Bu hepimizinde başına gelebilir ben şahsım adına pazara çıkarken tedirgin oluyorum, olası bir üzüntünün yaşanmaması için bazı önlemlerin alınmasını yetkililerden rica ediyorum. Pazarın yeri değiştirilsin diye bir görüşde sunmuyorum ama, bu gibi olaylar için pazar yeri düzenlenebilir".