“Gür Yapı” Gayrimenkul Danışmanlık hizmete açıldı

Tire’nin tanınmış ailelerinden Güreşen ailesinin üyesi Hail ve Barış Güreşen kardeşlerin birlikte açıp iş ortağı oldukları Gür Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık, sektöründe Tire’ye yeni gür sesi olacak. Hürriyet Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde yer alan Gür Yapı ofisinin açılışı önceki gün büyük bir katılımla coşku içerisinde yapıldı. Açılış törenine Tire’nin önde gelen tanınmış isimleri de katıldı.

Törene katılan isimler arasında; Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Tire Belediye Meclis AK Parti üyesi Selman İçelli, Tire’nin tanınmış iş adamlarından Mehmet Delikanlı da yer aldı.

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in kısa bir açılış konuşması yaptığı, akabinde okunan dualar eşliğinde kurdela kesilerek açılış yapıldı. Katılan konuklar, sunulan ikramlıklar eşliğinde bir süre sohbet etti ve işletme sahibi Barış ve Halil Güreşen kardeşlere “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

 

 

HABER:  ALİ YILDIZ