7 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

İkinci Lig hayalini bu yıl da ertelemek zorunda kalan Tire 1922’de Kulüp yönetimi tarafından kadroda yer alan 7 isimle yollar ayrıldı. Sezon bittikten kısa bir süre sonra alınan bu kararla ilk aşamada takımdan gönderilecek şu isimlerden oluştu; orta saha oyuncusu kaptan Samet Albayrak, sağ açık İlhan Faruk Güler, stoper Ahmet Köseoğlu, sol açık Umut Doğru, sol bek Hüseyin Civelek, stoper Anıl Özönerli ve kaleci Erhan Kırcı.

KİRALIK GELEN ALPARSLAN VE FETHİ TAKIMDA KALACAK MI?

Öte yandan edinilen bilgilere göre diğer oyunculardan Feyyaz Yaşar ve Hakan Ateş ile görüşüldüğü, bu iki futbolcunun takımda kalabileceği öğrenildi. Edinilen bir diğer bilgiye göre ise, sezon başında kiralık olarak takıma alınan sağ bek Alparslan Emre Çapar ile stoper Fethi Özel’in durumlarının belirsiz olduğu öğrenildi.

SÜPER LİG EKİPLERİNİN MARKAJINDA OLAN MERT HAKAN, TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Taraftarların en çok merak ettiği konuların başında; takımı sürükleyen isimlerin başında gelen ve bu sezon 3. Lig’de gol kralı olan Mert Hakan Yandaş’ın Tire’den ayrılıp ayrılmayacağı hususu gelmekte. Birçok söylentinin yer aldığı bu konuda öne çıkan en sağlam iddia, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Akhisar Belediye, MedipolBaşakşehir takımlarının kendisi il ilgilendiği ve kendisinin de Tire’den ayrılmak istediği yönünde. Oyuncunun sözleşmesi devam ediyor.

 

 

HABER:  KAMURAN KIZILBOĞA