Fadime nine kullandığı traktörün altında kalarak öldü

Tire’nin Derebaşı köyünde üzücü bir kaza meydana geldi. Tek taraflı trafik kazasında, kontrolden çıkan bir traktör yol kenarında bulunan şarampole yuvarlanarak devrildi. Kazada, traktörü kullanan 68 yaşındaki köylü kadın hayatını kaybetti. Traktörde yolcu olarak bulunan ikisi torunu olmak üzere toplam üç kişi ise yaralandı.

YOLCULAR SAVRULDU, SÜRÜCÜ ALTINDA KALDI

Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  gündüz saatlerinde yolculuğa çıkıp köyden gidecek olan torunları Ahmetcan Ekici (18) ile Serkan Kaya’yı (18) Tire-Ödemiş karayoluna “35 YLA 01” traktör ile götürmek isteyen Fadime Pamukoğlu, köy merkezinden ayrıldıktan hemen sonra Arnavutluk mevkii diye bilinen noktaya geldiğinde traktörün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan traktör devrildi. Traktörün üstünde bulunan yolcular; Ahmetcan Ekici, Serkan Kaya ve Hüseyin Pamukoğlu (68) devrilmenin etkisi ile savrulurken, sürücü Fadime nine devrilen traktörün altında kalmaktan kurtulamadı.

FADİME NİNENİN EHLİYETİ YOKMUŞ!

Kazada her iki torun hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, yolcu olarak bulunan Hüseyin Pamukoğlu’nun ayağında kırık oluştuğu öğrenildi. Öte yandan sürücü koltuğuna geçen Fadime Pamukoğlu’nun ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABER:  Kamuran KIZILBOĞA