Aracında esrar yakalandı

Uyuşturucu kullanımının gençleri ne hallere soktuğunu yakından takip ettiğimiz şu günlerde, uyuşturucu tacirlerine karşı savaş açan güvenlik güçleri, kentlerde ve kırsalda amansız takibini ve operasyonlarını sürdürüyor.

Gelen her ihbarı ve istihbarı veriyi değerlendiren polis ve jandarma çok sayıda uyuşturucu tacirini yakalıyor. Tire’de de geçtiğimiz gün bir kişinin aracında yapılan aramalarda kullanıma hazır vaziyette uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

10 KULLANIMLIK ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Edinilen bilgilere göre; ramazan bayramının birinci günü saat 15:00 sıralarında 155 Alo Polis İmdat hattına yapılan ihbar telefonunda “35 EKR 15” plakalı araçta uyuşturucu madde olduğu ifade edildi. Gelen ihbar telefonu üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirtilen aracın nerede olduğunu tespit ederek, aracı kontrol altına aldı. Araçta yapılan aramalarda 10 defa kullanımlık şekilde hazır hale getirilmiş uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü F.K. (20) gözaltına alındı. Şahısla ilgili gerekli yasal işlemler başlatıldı.

 

 

HABER.   Zübeyir TABAK