Belediye Basket 3. Lig’teki ilk müsabakasına tüm taraftarları bekliyor

EBBL’yi (Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi) başarılı bir şekilde geçerek, adını Türkiye Basketbol 3. Ligi’ne yazdıran Tire Belediyespor, iki sezon önce yaşadığı Basketbol 2. Lig deneyiminin hayallerini de yeniden görmeye başladı. 2. Lig’e çıkma hayali bir hayli zor gibi gözükse de takımın ilk aşamada hedefi zaten grubunda ilk 4 takım arasına girerek 3. Lig play-off’larına çıkmak.

E Grubu’na düşen ve “ölüm grubu” olarak adlandırılan bu grupta birbirinden zorlu ekiplerle eşleşen temsilcimizin ilk müsabakası Konya temsilcisi Selçuklu Belediye’ye karşı olacak. Grubundan lider çıkan bu güçlü Orta Anadolu takımı karşısında galibiyet arayacak olan ekibimizin büyük oranda seyirci desteğine ihtiyacı olacak.

Yarın, 2 Şubat Pazar günü, yapılacak olan karşılaşmanın başlama saati 16:00. İki genç ve dinamik ekibin mücadelesinin oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçmesi beklenmekte. Basketbol heyecanını salonda yaşamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bu önemli 3. Lig müsabakasında çok sayıda taraftarın salona akın edeceği düşünülmekte.