CHP’li gençler ‘Millet İttifakı’ partilerini ziyaret etti

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Tire gençliği üyelerinin, ‘Millet İttifak’ın içerisinde bulunan İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ilçe yönetimleri ve gençlik kollarını ziyarette bulundular.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Cumhuriyet Halk Partisi gençliği üyelerinin arasında eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Remzi Şenki, Bahadır Deniz Öksüm,Lütfü Yalvaç ve Görkem Çolak,Eski Gençlik Kolları yöneticileri Alper Akseki,Hüseyin Tak,Ahmet Şenki,Orçun Kurtça,Görkem Orucak, CHP’ye yeni katılan gençler ve Halk -Lis grubu üyelerinin yer aldığı isimler ile beraber bir ziyaret turu yaptılar.

Yapılan ziyaretler sonunda ortak olarak 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır ‘anlayışı vurgusu yapıldı.Bölgemizin ve ilçemizin seçimlere olan ilgisi ve beklentisi, partilerin yapmış olduğu çalışmalar, genel ve yerel siyaset hakkında fikir alışverişinde bulundular.

2.TURA KALINMASİ HALİNDE BİRLİKTE CALİŞMAYA HAZİRİZ

CHP’li gençlerin oluşturduğu heyetin ilk ziyaret noktası, ‘Millet İttifakı’nın ikinci ana unsuru olan İYİ Parti oldu. Bu ziyaret kapsamında İYİ Parti İlçe Teşkilatı binasına giden ve burada İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran,İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve Partinin gençleri ile bir araya gelen CHP’liler bir süre burada karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti İlçe Teşkilatında yapılan ziyarette, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik konusu dikkat çekti. İYİ Parti Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2.tura kalınması durumunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve birlikte çalışmaktan gurur duyacaklarını belirttiler.

HEPİMİZ TİRE 'NİN BİR EVLADIYIZ                                  

Cumhuriyet Halk Partisi Tire örgütü gençlerinin ikinci ziyaret noktası ise Saadet Partisi Tire İlçe Teşkilatı oldu. Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve SP’li partililer tarafından karşılanan CHP’l gençler, burada SP’li gençlerle bir araya geldi.

Yapılan ziyarette Millet İttifak’ın bir arada birlik ve beraberlik doğrultusunda yardımlaşmanın da olacağı dile getirildi.Tire’de birlikte siyasette yan yana olmanın heyecanı ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası bu birlik ve beraberliğin yerel siyasete de yansımaları olacağı konusunda görüş bildirdiler.

HASAN SARP’A TAZİYEDE BULUNDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi gençleri son ziyaret noktasıolarak ise Demokrat Parti Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp ve yönetimi oldu.“Tire’nin Demokrat kimliği ‘Millet İttifakı’na güç katacaktır” diyen CHP’li gençler, seçim sonuçlarının millete ve ülkeyehayırlı olması temennileri ile son buldu. CHP genç heyeti, Sarp’a geçtiğimiz günlerde kaybettiği kayınpederinden dolayı ‘taziye’ dileklerinde de bulundu.

 

HABER:  Yiğit SOYLU