DEREKAHVE'YE ZİYARETÇİ AKINI

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde doğanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar, metrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Koronavirüs dolayısıyla aylardır evlerinde olan ve baharı doyasıya yaşayamayan vatandaşlar bugün havanın güzel olmasıyla birlikte Tire'nin en güzide yerlerinden biri olan Derekahve'ye akın etti.

Uzun süredir evlerinden çıkmayan ve havanında güzel olmasıyla birlikte Çocuklarını alıp Derekahve'ye gelen Tireli evli çift gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Koronavirüs dolayısıyla aylardır evlerimizdeydik baharı doyasıya yaşayamadık normalleşme süreci ile birlikte vaka oranlarının da düşmesiyle biz de gerekli önlemlerimizi alıp bu güzel havanın tadını çıkarmak istedik. Derekahve Tire'nin doğasıyla en güzel yerlerinden bir tanesi, burada hem doğayla iç içe oluyoruz, hem de kafeteryalarda oturup bir şeyler yiyip içme şansı buluyoruz.

Yaklaşık 2 saattir buradayız çok sayıda vatandaş buraya geldi herkes evinde çok sıkılmış burayı ilk defa böyle kalabalık gördük, araç kuyrukları oluştu. Çocuklarımız da burada güzel vakit geçiriyorlar, şu anda tabi insanlarda biraz korkuda var ama evlerimizde de çok sıkıldık, gerekli önlemlerimizi alıp sosyal mesafe dikkat ederek burada güzel bir gün geçiriyoruz. Umarız ileriki zamanlarda da virüs tamamen biter ve her hafta  burada doğanın yeşilliğin tadını çıkarırız" dedi.