Doysan Yemek, Ödemiş Köfte Satışlarına Başladı

1996 yılında Ali Ödemiş tarafından kurulan ve eşi İlkay Ödemiş'le beraber gün geçtikçe büyüyüp yemek sektöründe bir marka haline gelen Doysan Yemek müşterilerinin yoğun isteğiyle İpekçiler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan lokantasında Ödemiş Köfte satışlarına başladı.

 

İlçemiz organize sanayi bölgesinde bulunan birçok fabrikaya ve düğün- sünnet gibi özel günlerde en uygun fiyatlarla hizmet veren yemek fabrikası günde 1200 kişiye tabldot yemek servisi yapıyor. Kızları Yekta Ödemiş Saçkesen ve eşinin de aralarına katılmasıyla bir aile şirketi haline gelen ve hızla büyümeye devam eden Doysan Yemek, Tirelileri Ödemiş Köfteyi tatmaya bekliyor.

 

İşletme sahipleri İlkay Ödemiş ve Yekta Ödemiş Saçkesen firmayla ilgili ve yaptıkları hizmetlerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. İlk olarak 1996 yılından bu yana eşine bu işte çok destek olan ve gecesini gündüzüne katarak firmanın bu günlere gelmesinde büyük bir payı olan İlkay Ödemiş şunları söyledi;

 

Müşteriler Tarafından Yoğun İstek Üzerine Ödemiş Köfte Satışlarına Başladık

 

"Doysan Yemek olarak 22 yıllık bir firmayız, toplu yemek hizmetleri, düğün yemekleri, özel günlerde yaptığımız işlerle bugüne kadar geldik. Arz ve talep üzerine dedik ki değişik bir şeyler yapmalıyız. Müşterilerimizin de yoğun isteğiyle Ödemiş Köfteyi lokantamızda her gün yapmaya karar verdik. Ödemiş Köfteyi biz zaten ayda bir fabrikalarda çıkarıyoruz, keza düğün yemeklerinde de. Niye bizim vitrinimizde sürekli olmasın diye düşündük ve yola çıktık.

 

Her Türlü Eleştiriye Açığız Fakat İşimizi Doğru Yaptığımız İçin Olumlu Eleştiriler Alıyoruz

 

 Çok şükür gelen talepten memnunuz, gelen istekten mutluyuz, eleştirilere açığız fakat çok şükür işimizi doğru yaptığımız için olumlu eleştiriler alıyoruz.

 

Her Gün, Bütçeye Uygun Sulu Yemek Servisimiz Oluyor

 

Lokantamızda her gün sulu yemek servisimiz oluyor. Her bütçeye uygun her gün farklı menülerle vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada isteyen sulu yemeklerimizden tadıyor isteyen Ödemiş Köftemizden. Dört çeşit yemeği 10 TL’den satıyoruz. Çorbası, ana yemeği, katısı yanında isteyene salata, isteyene cacık. Ödemiş köfteyi ise porsiyon ile birlikte 15 TL’ye satıyoruz." 

 

İşletme sahiplerinden olan Yekta Ödemiş Saçkesen ise işletme hakkında ve bünyelerine yeni kattıkları Ödemiş Köfte hakkında şunları söyledi:

 

"Bizim hikâyemiz 1996 yılında babam Ali Ödemiş'in buraya aşçı olarak gelmesiyle başlamış bulunmaktadır. Toplu yemek hizmetlerine annem ile birlikte birbirlerine yardımca olarak başlamışlar.

 

Tire'de ilk olarak tabldot yemek hizmetini babam ve annem başlatmışlar.1996 yılından beri Tire ve çevre ilçelere tabldot hizmeti vermekteyiz. Ben ise eğitimimi 2016 yılında bitirdim, bu süreçten sonra ailemin isteği üzerine onların yanına geldim ve şuan hep birlikte aile firması olarak çalışıyoruz. 2018 yılında evlendim ve eşim de bize katıldı.

 

Şuan kocaman bir aile olarak Tire ve çevre ilçe Ödemiş, Bayındır ve Selçuk'a hem toplu yemek hizmeti (catering) hem de düğün organizasyonları yapmaktayız. Organize sanayi bölgesindeki birçok firmaya hizmet ediyoruz.  Sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç öğün yemek veriyoruz. Kendi elemanlarımız gidip yemeği bırakıyorlar ve birkaç saat sonra gidip boşları topluyoruz, bu şekilde devir daim oluyor. Günlük şuanda 1200 tabldot yemek çıkartıyoruz.

Burada bulunan lokantamıza da vatandaşlarımız alıştı, gayet uygun ve ekonomik fiyatlara yemek yiyorlar. Bunun yanına birde farklılık olsun diye Ödemiş Köfte’yi ekledik. Yaklaşık bir aydır satışlarımız başladı. Güzel görüşler alıyoruz.  Bu işe de vatandaşlardan gelen talep ile başladık. Şuan iyiyiz, mutluyuz ve Tire halkımızı mutlaka lezzetimizi tatmaya lokantamıza davet ediyoruz. " dedi.