Engelli vatandaşlar Dernek iftarında buluştu

Geçtiğimiz gün Dernek binası önünde iftar yemeği etkinliği düzenleyen Tire Engelliler Derneği’nin iftarı hem engelli vatandaşların hem de engelli vatandaşların ailelerinin bir araya geldiği bir organizasyon oldu. İftar yemeği etkinliğine bazı konuklar da katıldı. Sürekli yanlarında olan Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ile eşi Fadime Kiremitçi ile Uzman Dost Eli kurucularından Gökçe Ok, bu konuklar arasında yer aldı.

Engelli bireyler ve aileleri arasındaki dayanışma ve paylaşımı arttırmak amacıyla yapılan iftar yemeğinin bekledikleri ve istedikleri amaca ulaştığını belirten Dernek Başkanı Emel Çakıcı, dernek üyeleri ve ailelerine ve iftara gelen konuklara teşekkür etti.

Çakıcı ayrıca kendilerine sürekli destek olan kişi ve kuruluşlara da teşekkür eden Çakıcı, “Geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğini birlik beraberlik dayanışması yaptık. Bizleri hiç yalnız bırakmayan Tire Emniyet Müdürümüz Fatih Kiremitçi ve eşi Fadime Kiremitçi iftar sonrası muhabbete geldiler. Engelli kardeşlerimiz ve anneleri çok mutlu oldular. Yemekte bizleri yalnız bırakmayan; Uzman Dost Eli’ne de teşekkür ederiz. Bizlerin yanında olan Tire Belediyesi’ne, Barem Ambalaj’ın sahibi Recep Taşyanar’a, Kervansaray Pastanesi’ne, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu’na, Pelit Pastanesi’ne ve Kurtuluş Ekmek Fırınına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

 

HABER: ORHAN KIZILBOĞA