Fırtına koca koca ağaçları kökünden söktü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günler öncesinden yapılan Marmara ve Ege bölgelerinde şiddetli fırtına uyarısı bölgede hasara neden oldu ve yaşamı olumsuz etkiledi. İki gündür Ege Bölgesi’nde hakim olan şiddetli rüzgar, Tire ve çevresini de etkisi altına aldı.

ARABALARIN ÜZERİNE AĞAÇLAR DEVRİLDİ

İlçe merkezinde Cumartesi günü, gündüz saatlerinde şiddetini arttıran rüzgar kentin farklı noktalarında bulunan çok sayıda büyük boylardaki ağacın devrilmesine, hatta kiminin kökünden sökülmesine neden oldu. Şiddetli fırtına dolayısıyla teyakkuza geçen Tire Belediyesi ekipleri, kent merkezinde bulunan; Cumhuriyet Meydanı, 29 Ekim Caddesi, Fatih Parkı, Nazım Çulcu Parkı, İstasyon Caddesi üzerindeki ağaçları devirdi.

CAN KAYBI YAŞANMAMASI SEVİNDİRDİ

Devrilen veya dalı kırılan ağaçların bazılarının yakında park halinde bulunan araçların üzerine düşmesi ciddi maddi hasar yarattı. Devrilen ağaçlar dolayısıyla can kaybı ve yaralanmaların yaşanmaması sevindirdi. Yolları bir süreliğine kapatan ağaç gövdeleri ve dalları, Belediye ekiplerince kaldırılarak ilgili yollar yeniden trafiğe açıldı.

 

HABER: SERKAN ÇİÇEK