İKİNCİ BAHARINI YAŞAYAN ÇİFT EVLİLİĞE 'EVET' DEDİ

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı nikah merasimine Yurt dışından bir çok davetli katılırken, Tire CHP üyeleri, İzmir Eşrefpaşa Giritliler derneği üyeleri, Aydın ve Nazilli’den gelen efeler ve Tireli iş adamlarından Cebrail Solmaz ve Sadık kuyumculuk işletmecisi çifti yalnız bırakmadı.

Tire Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen nikah töreninde ikinci baharını yaşayan çifti yakın dost ve akrabaları yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin misafirlerini aile büyükleri kapıda karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Davetliler ve şahitlerin huzurunda resmi imzalarını atan çift evlilik cüzdanlarını nikah memurundan aldı. Mutlu çift nikah merasimi sonrası yakınlarıyla fotoğraf çekilip o anları ölümsüzleştirdi.

Nikah sonrası duygularını ifade eden Talip ve Sıdıka çifti, mutluluklarına ortak olan tüm misafirlere ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlıya, iş adamları Ezrail Solmaz, Mikail Solmaz ve Sadık Kuyumculuğa teşekkür etti.