İzmir Süper Amatör Küme’de gruplar belli oldu

2014-2015 futbol sezonu İzmir İli Süper Amatör Lig fikstür dağıtımı, İzmir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu hizmet binasında yapıldı. İzmir Süper Amatör Lig müsabakalarına, 11-12 Ekim 2014 tarihinde başlama kararı alındı. Küçük Menderes Havzası’ndan 3 takımın yer aldığı süper amatör kümede, Tire’yi temsil eden bir ekip bulunmamakta. Tire’nin amatör kümedeki iki takımı Tirespor ile Tire Belediyespor  1. Amatör Küme’de mücadele etmekte.

B GRUBU’NDA KOMŞU İLÇELERİN TAKIMLARI YER ALDI

Küçük Menderes Havzası’nda yer alan komşu ilçelerimiz Ödemiş, Torbalı ve Bayındır temsilcileri B Grubunda yer aldı. Toplam 11 takımın yer aldığı ve zorlu müsabakalara gebe olan B Grubu’nda yer alan takımlar şunlar; Ödemiş Belediyespor, Bayındırspor, Torbalıspor, Seferihisarspor, Alaçatıspor, Güzelbahçe Belediye Spor, İzmir Belediyespor, Konak Belediyespor, Kuruçeşmespor,  Şirinyerspor ve Ülkü Spor.

A GRUBU’NDA İZMİR’İN KUZEYİNDE KALAN TAKIMLAR VAR

İzmir metropol bölgesi ve il sınırlarının kuzey bölgelerinde kalan yerleşim alanlarının, süper amatör kümede mücadele edecek takımları, A Grubu’nda bir araya getirildi. Yine çekişmeli eşleşmelerin beklendiği A Grubu’nda ise şu takımlar yer almakta; Karşıyaka Gençlerbirliği, Çiğli Belediyespor, Dedebaşıspor, Foça Belediyespor, Güzeltepe Gençlik Halilbeyli Spor, K. Çiğli Yeni Mahalle, Ceyhan Altıntıldız Poyrazcıkspor, Yenibornovaspor, Çandarlı Belediyespor ve Özçamdibispor.