‘Canımız şehitlere, gazilere feda’ deyip kan verdiler

Geçtiğimiz hafta sonu 15 ve 16 Temmuz günlerinde gerçekleştirilen “15 Temmuz Şehitleri Anma, Milli Birlik ve Kardeşlik” programları çerçevesinde birçok program organize eden AK Parti Tire İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği programlar arasında, kan bağışı kampanyası da yer aldı.

PARTİLİLER VE İSTEYEN VATANDAŞLAR KAN VERDİ

Enstitü Caddesi üzerinde bulunan İlçe Teşkilatı binasına çağrılan Kızılay Kan Merkezi birimi personeli tarafından parti toplantı salonuna kurulan seyyar kan bağış merkezinde başta partililer olmak üzere isteyen vatandaşlar kan bağışında bulundu. “Şehitlerimiz İçin Kanımız, Canımız Feda” sloganı ile yapılan kan bağışı kampanyasında 40 ünitenin üzerinde kan toplandı.

ŞEHİTLERE VE GAZİLERE MİNNET DUYGUSU

İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan’ın da bağışta bulunduğu programla ilgili konuşan her iki isim, 15 Temmuz gecesinde milletimizin şehitler vererek, gazi olarak işgal girişimini püskürttüğünü belirtti. Bu önemli zaferi ve bu zafer için canını verenleri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyleyen Çeltikcoğlu ve Ünalan, “Bu vatan için canını vermeye hazır olanlar için canımız da kanımız da feda olsun” dediler.

  

HABER:  Engin ÜÇER