İYİ PARTİ TİRE TEŞKİLATI, PROTOKOL ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Tire'de geçtiğimiz Mart ayında yapılan Kongre sonrası Tire İyi Parti Genel Başkanı seçilen Yüksel Şenyurt pandemi dolayısıyla getirilen kısıtlamaların kalkmasıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretlerine başladı.

Yüksel Şenyurt ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tire Kaymakamı  Fatih Çobanoğlu'nu ziyaret etti. Hoş sohbet eşliğinde geçen ziyaretin ardından İyi Partililerin bir sonraki adresi, Tire Belediyesi oldu. Burada Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı ziyaret eden yeni yönetim, ilk ziyaretlerini gerçekleştirmiş oldu.

Yapılan ziyaretlerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Şenyurt, Şunları söyledi:

"Mart ayında gerçekleşen kongreninin ardından yönetimimizle birlikte bu göreve layık görüldük. Mazbatamızı aldıktan sonra ülkemizde Koronavirüsün görülmesiyle birlikte planladığımız ziyaretleri hemen gerçekleştiremedik. Normalleşme sürecinin başlamasıyla yönetimimizle birlikte protokol ziyaretlerimize bugün itibariyle, Kaymakamımız Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanımız Atakan Duran'ı makamlarında ziyaret ederek başladık. Ziyaretlerimizde odak noktamız Tire oldu, eksikleri ve yapılabilecek yenilikleri, hem Kaymakamımızla, hem Belediye Başkanımızla konuşarak fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekklür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.