Kılıçdaroğlu, “Erdoğan beni böyle görse… !”

Hafta sonu Tire’de Kemal Kılıçdaroğlurüzgarı esti. Yoğun programı içerisine Tire’yi de sıkıştıran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tire Belediyesi’nin birlikte katkı ve bütçe koyarak yaptıkları “Tire Atıksu Arıtma Tesisi” ve “Tire Stadyumu” tesislerinin açılışını yaptı.

ÇİFTÇİLER KILIÇDAROĞLU’NUN DİKKATİNİ ÇEKEBİLDİ

Karayolu üzerinden, Bayındır istikametinden Tire’ye giriş yapan Kılıçdaroğlu’nun geçiş yolu üzerine hazırladıkları dikkat çeken organizasyon hazırlıkları ve pankartları ile konuşlanan bazı köylü vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dikkatini çekmeyi başararak, kendisine hazırladıkları ikramları sundular.

“MALI GÖTÜRDÜ DİYECEK !”

Tire’ye giderken yolunu bayraklarla kesen ve ısrarla kendisini misafir etmek isteyen üreticileri kırmayan CHP Lideri, kendisineikram edilen pişiden yedi, sütten içti. Burada, köylü vatandaşlar bir süre sohbet eden, Sabuha Turhan isimli 85 yaşındaki kadının elini öpen, 6 yaşındaki Atagün isimli çocuğu sevip derslerinin durumunu soran Kılıçdaroğlu yemek yerken, ilginç bir çıkış yaptı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan beniböyle görse 'Malı götürdü' diyecek" dedi.

 

HABER: Kamuran KIZILBOĞA