Sevgi; müzikle, şiirle, öyküyle anlatıldı

Tire'de geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14:00 Tire Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emel Gündüz Denizaslanı tarafından düzenlenen müzik dinletisi Leman Hanım Kültür Salonunda gerçekleştirildi.

 

 Tire Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Emel Gündüz Denizaslanı "Her yıl 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler yapılıyor. Biz sevgililer gününü biraz daha farklı, herkesin birbirine sevgiyle sarıldığı gün olarak düşünüyoruz. Bu nedenle alternatif bir etkinlik düzenledik. " dedi.

 

Sevginin sözle, müzikle, şiirle anlatıldığı müzikli etkinlik, Tire Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emel Gündüz Denizaslanı'nın yazdığı "Nergis Hanımın Elleri" adlı öyküsünü seslendirmesi ile başladı. Müzikli dinleti, İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu’nda Ritim Grubu Şefi ve Müzik Eğitimcisi olarak görev yapan Şefika Yurga'nın sevgi ve kadın üzerine söylediği şarkılarla devam etti. Şefika Yurga performansı ile konuklara unutulmaz bir müzik dinletisi sundu ve Tireliler farklı bir sosyal etkinlik yaşayarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.