TİRE'DE KAZA: GENÇ KADIN ACILAR İÇİNDE KIVRANDI!

Tire'de kazaların sıkça meydana geldiği Ortaokul Caddesi ve Lise caddesinin kesiştiği kavşakça otomobil ve motosiklet çarpıştı.

Talihsiz olay edinilen bilgiye göre şu şekilde gerçekleşti: Lise Caddesi istikametinde motosikletiyle hareket halinde olan M.İ iddiaya göre kavşağa dikkatsiz bir şekilde girdi, bu sırada otomobiliyle Ortaokul Caddesi üzerinde hareket halinde olan R.Ş aniden yola çıkan motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosikleti kullanan M.İ ve arkasında yolcu olarak bulunan G.G yere düştü.

 

GENÇ KADIN AYAĞINDAN YARALANDI

Düşmenin etkisiyle motosiklet sürücüsü M.İ kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken arkasında yolcu olarak bulunan G.G onun kadar şanslı değildi. Genç kadın ayağına aldığı darbeyle kötü bir şekilde yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada yerde acı içinde bağırarak  Ambulansı bekleyen kadın sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk incelemelerin ardından genç kadının ayağında kırık olduğu düşünülürken, otomobilde bulunan iki kişi kazayı yara almadan atlattı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.