TİRE POLİSİNDEN ŞAFAK OPERASYONU; 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Son zamanlarda uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik yaptıkları başarılı çalışmalarla ses getiren Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu yetiştiren şahıslara yönelik bugün sabah yaptıkları operasyonda 2 kişiyi yakalayarak göz altına aldı.

İ.G VE E.A ARASINDA BAĞLANTI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP TAKİBE ALDILAR

Yaklaşık 1 ay önce Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı esnada Asayiş Büro Ekipleri tarafınca suç üstü yakalanan ve cezaevine gönderilen İ. G isimli şahsın incelemesi sonucu, E.A isimli şahıs ile bağlantılı olabileceğini düşünüp şüpheliyi  takibe alan ekipler başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.

Şahsın kimliği ve adresini tespit eden ekipler, gerekli araştırmaları yaptıktan sonra bugün o evde arama yaptı. Bahse konu arama sonucunda evden; 521 Kök Hint Keneviri, 1 kg kurtulmaya bırakılmış esrar, uyuşturucu madde içmek için tasarlanmış aparat ve 6 gr içime hazır esrar ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı. İkamette bulunan Şüpheliler E. A ve İ. A, ekipler tarafınca gözaltına alındı. Kardeş oldukları öğrenilen E.A ve İ.A'nın emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.