Yakuter, “Çiftçi ve köylünün dertleri ile dertleneceğiz”

“Tire halkı sadece dürüstlüğümüzü övmesin, oyları ile bu dürüstlüğü iktidara taşısın” diyerek, dikkatleri üzerine çeken ve gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılaşan Saadet Partisi (SP) Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, önceki gün SP İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve bazı partililerle birlikte, Tire Ziraat Odası’na ziyarette bulundu.

Ziraat Odası binası toplantı salonundaki ziyarette, Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Karşılıklı iyi niyet dileklerinden sonra Yakuter kendisini ve arkadaşlarını tanıtarak, SP olarak sunmak istedikleri belediyecilik anlayışını, ‘Milli Görüş’ün hizmet anlayışını açıkladı.

Yakuter daha sonra başta İbişoğlu olmak üzere çiftçinin ve üreticinin Tire’deki temsilcilerinden olan Ziraat Odası yöneticilerinden, köylünün ve çiftçinin durumu hakkında bilgiler aldı. Köylünün sıkıntılı süreçlerden geçtiğini ifade eden Yakuter, bu sıkıntıları iyi araştıracaklarını, bu dertlerle dertleneceklerini ve ‘Milli Görüş’ün tarım ve köy hayatı politikaları ile bunlara çare bulacaklarını belirtti.