meritking giriş kingroyal giriş

ATM’de unutulan parayı alıp giden şahıs yakalandı

Tire 29.03.2014 - 15:19, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

ATM’de unutulan parayı alıp giden şahıs yakalandı

Önceki gün Tire Vakıf Bank Şubesinin ATM’sine para çekmek için giden H.A. (54) isimli vatandaş, cihazdan parasını almayı unutunca, peşinden gelen bir şahıs parayı alarak kayıplara karışmıştı.
Tire’de geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Vakıfbank ATM’sine para çekmek için giden H.A. (54) isimli vatandaş, bankamatik cihazının işleyişini tam olarak bilmediğinden yaşadığı kafa karışıklığı sonrasında parasını almayı unutarak cihazın önünde ayrılıp bankanın içine girdiğinde cihaz tarafında istenilen meblağ dışarı verilmiş ve peşi sıra gelen bir başka şahıs bulduğu 1250 TL parayla kayıplara karışmıştı. Bunun üzerine önce banka yetkililerine, sonra da emniyet mensuplarına durumu anlatan ve yardım isteyen mağdur vatandaş, emniyetin yaptığı sıkı takip ve incelemeler sonrasında, parasının bir kısmına ulaşabildi.   Başta ATM’nin kameraları olmak üzere Banka’daki ve çevredeki güvenlik kameralarının inceleyen ve oradan yola çıkarak dedektiflik filmlerini aratmayan bir inceleme süreci başlatan Emniyet personelinin yakınlarına kadar geldiğini ve kendisini yakalamak üzere olduğunu anlayan Y.S. (23) isimli şahıs, Emniyet mensuplarına teslim oldu. Yapılan sorgu işleminde parayı alıp gittiğini ve sonrasında bunun 550 TL’lik kısmını kullandığını belirtti. Şahıs yaptığının yanlış olduğunun farkında olduğunu ve kullandığı parayı da geri vereceğini de söyledi. Şahısla ilgili olarak adli soruşturma başlattı.    
Önceki gün Tire Vakıf Bank Şubesinin ATM’sine para çekmek için giden H.A. (54) isimli vatandaş, cihazdan parasını almayı unutunca, peşinden gelen bir şahıs parayı alarak kayıplara karışmıştı.

Tire’de geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Vakıfbank ATM’sine para çekmek için giden H.A. (54) isimli vatandaş, bankamatik cihazının işleyişini tam olarak bilmediğinden yaşadığı kafa karışıklığı sonrasında parasını almayı unutarak cihazın önünde ayrılıp bankanın içine girdiğinde cihaz tarafında istenilen meblağ dışarı verilmiş ve peşi sıra gelen bir başka şahıs bulduğu 1250 TL parayla kayıplara karışmıştı.

Bunun üzerine önce banka yetkililerine, sonra da emniyet mensuplarına durumu anlatan ve yardım isteyen mağdur vatandaş, emniyetin yaptığı sıkı takip ve incelemeler sonrasında, parasının bir kısmına ulaşabildi.  

Başta ATM’nin kameraları olmak üzere Banka’daki ve çevredeki güvenlik kameralarının inceleyen ve oradan yola çıkarak dedektiflik filmlerini aratmayan bir inceleme süreci başlatan Emniyet personelinin yakınlarına kadar geldiğini ve kendisini yakalamak üzere olduğunu anlayan Y.S. (23) isimli şahıs, Emniyet mensuplarına teslim oldu. Yapılan sorgu işleminde parayı alıp gittiğini ve sonrasında bunun 550 TL’lik kısmını kullandığını belirtti. Şahıs yaptığının yanlış olduğunun farkında olduğunu ve kullandığı parayı da geri vereceğini de söyledi. Şahısla ilgili olarak adli soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.