meritking giriş kingroyal giriş

Yakuter köy ziyaretlerinde birçok vatandaşa SP rozeti taktı

Tire 13.03.2014 - 11:28, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

Yakuter köy ziyaretlerinde birçok vatandaşa SP rozeti taktı

Saadet Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, seçim çalışmalarını tam hız devam ettiriyor. Yakuter ilçe merkezindeki çalışmaların yanı sıra her akşam bir veya birkaç köyde seçim çalışması yaparak, köylü seçmenlere de kendisin ve projelerini anlatma gayreti içerisinde.
Gittiği yerlerde yaptığı dikkat çekici konuşmalarla kendisini köy sakinlerine ilgiyle dinleten Yakuter, partisi saflarına geçirdiği köylü vatandaşlara SP rozeti takmayı da ihmal etmiyor. Hafta sonu Büyük Kemerdere, Küçük Kemerdere, Dündarlı, Büyük Kömürcü ve Küçük Kömürcü köylerine giden Yakuter, “Biz geldiğimiz zaman Tire ve köyleri adaletle şenlenecek. Tire üretim kenti olacak” dedi. Özellikle Dündarlı köyünde gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyan Yakuter’e partililer, meclis üyeleri de eşlik ediyor. Halkın kendisine olan teveccühüne teşekkür eden ve bunun sandığa da yansımasını isteyen Yakuter, “Tire Saadet Partisi ile 31 Mart sabahı farklı bir güne uyanacak. Milli Görüş belediyecilik anlayışını görmeye başlayacak. Aradaki farkı en iyi şekilde anlayacak.” dedi.
Saadet Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, seçim çalışmalarını tam hız devam ettiriyor. Yakuter ilçe merkezindeki çalışmaların yanı sıra her akşam bir veya birkaç köyde seçim çalışması yaparak, köylü seçmenlere de kendisin ve projelerini anlatma gayreti içerisinde.

Gittiği yerlerde yaptığı dikkat çekici konuşmalarla kendisini köy sakinlerine ilgiyle dinleten Yakuter, partisi saflarına geçirdiği köylü vatandaşlara SP rozeti takmayı da ihmal etmiyor. Hafta sonu Büyük Kemerdere, Küçük Kemerdere, Dündarlı, Büyük Kömürcü ve Küçük Kömürcü köylerine giden Yakuter, “Biz geldiğimiz zaman Tire ve köyleri adaletle şenlenecek. Tire üretim kenti olacak” dedi.

Özellikle Dündarlı köyünde gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyan Yakuter’e partililer, meclis üyeleri de eşlik ediyor. Halkın kendisine olan teveccühüne teşekkür eden ve bunun sandığa da yansımasını isteyen Yakuter, “Tire Saadet Partisi ile 31 Mart sabahı farklı bir güne uyanacak. Milli Görüş belediyecilik anlayışını görmeye başlayacak. Aradaki farkı en iyi şekilde anlayacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.