meritking giriş kingroyal giriş

Bahar onların gözünden daha bir renkli, daha bir güzel

Tire 05.05.2014 - 09:48, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

Bahar onların gözünden daha bir renkli, daha bir güzel

Tire Özel Bilgi Koleji tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Boyama Şenliği’ne çok sayıda anasınıfı düzeyinde minik çocuk katıldı. Çocuklar, ‘İlkbahar’ temalı resim şenliğinde hayallerindeki baharı kağıda aktardı.
Tire Özel Bilgi Koleji, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Boyama Şenliği’ ile 4-5 yaş grubu ana sınıfı düzeyindeki çok sayıda miniğin unutulmaz bir gün geçirmesini sağladı. Yaklaşık 180 kadar minik öğrenci, “İlkbahar” temalı resim yarışmasında, hayallerinden, gönüllerinden geçen baharı, pastel boyalarla kağıda aktardı. Tire ilçe merkezi, köyleri ile çevre ilçelerden gelen çok sayıda minik çocuk ve aileleri, okul bahçesinde kurulan oyuncaklarda eğlenip vakit güzelce vakit geçirdiler. Okulun 8 sınıfında resimlerini yapan minikler, 40 dakika içerisinde hayalleri ve boyaları ile baş başa kaldılar. Resimlerin tamamlanmasından sonra, bahçeye kurulan yemek tezgahından tüm konuklara ücretsiz yemek ikramında bulunuldu. Sonrasında ise Boyama Şenliği resim yarışmasında ilk 20 derecesi içine giren miniklere madalya ve hediyeleri verildi. Ayrıca katılan tüm miniklere ‘Katılım Sertifikası’ verildi. Yarışmanın 1.’si Serpil Başdağ oldu. BOYAMA ŞENLİĞİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ: 1.Serpil Başdağ, 2.Hasan Taha Ertan (Özel Bilgi), 3.Emirhan Acar (Melahat Aksoy), 4.Efe Karasoy (Özel Bilgi), 5.Ayşenur Yönet (Gökçen Efe), 6.Muhammed Eşref Yamanlar (Özel Bilgi), 7.Mehmet Çakar (Kurtuluş), 8.Ahmet Tarık Üçer (Özel Bilgi), 9.Ekin Sarıkaya (Rasih Kirazoğlu), 10.Sevim Maltepe (Cumhuriyet), 11.Ayşenaz Yılmaz (Melahat Aksoy), 12.Samet Yıldırım (Rasih Kirazoğlu), 13.Türkay Gülüm, 14.İlayda Tarı, 15.Buket Asan (Dört Eylül), 16.Ömer Faruk Şentürk (İstiklal), 17.Mehmet Esat Gürelli (Cumhuriyet), 18.Yoldaş Zilan Kaya (Atatürk), 19.Duru Arı, 20.Yiğitcan Takımcı (Atatürk).  
Tire Özel Bilgi Koleji tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Boyama Şenliği’ne çok sayıda anasınıfı düzeyinde minik çocuk katıldı. Çocuklar, ‘İlkbahar’ temalı resim şenliğinde hayallerindeki baharı kağıda aktardı.

Tire Özel Bilgi Koleji, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Boyama Şenliği’ ile 4-5 yaş grubu ana sınıfı düzeyindeki çok sayıda miniğin unutulmaz bir gün geçirmesini sağladı. Yaklaşık 180 kadar minik öğrenci, “İlkbahar” temalı resim yarışmasında, hayallerinden, gönüllerinden geçen baharı, pastel boyalarla kağıda aktardı.

Tire ilçe merkezi, köyleri ile çevre ilçelerden gelen çok sayıda minik çocuk ve aileleri, okul bahçesinde kurulan oyuncaklarda eğlenip vakit güzelce vakit geçirdiler. Okulun 8 sınıfında resimlerini yapan minikler, 40 dakika içerisinde hayalleri ve boyaları ile baş başa kaldılar.

Resimlerin tamamlanmasından sonra, bahçeye kurulan yemek tezgahından tüm konuklara ücretsiz yemek ikramında bulunuldu. Sonrasında ise Boyama Şenliği resim yarışmasında ilk 20 derecesi içine giren miniklere madalya ve hediyeleri verildi. Ayrıca katılan tüm miniklere ‘Katılım Sertifikası’ verildi. Yarışmanın 1.’si Serpil Başdağ oldu.

BOYAMA ŞENLİĞİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ:

1.Serpil Başdağ, 2.Hasan Taha Ertan (Özel Bilgi), 3.Emirhan Acar (Melahat Aksoy), 4.Efe Karasoy (Özel Bilgi), 5.Ayşenur Yönet (Gökçen Efe), 6.Muhammed Eşref Yamanlar (Özel Bilgi), 7.Mehmet Çakar (Kurtuluş), 8.Ahmet Tarık Üçer (Özel Bilgi), 9.Ekin Sarıkaya (Rasih Kirazoğlu), 10.Sevim Maltepe (Cumhuriyet), 11.Ayşenaz Yılmaz (Melahat Aksoy), 12.Samet Yıldırım (Rasih Kirazoğlu), 13.Türkay Gülüm, 14.İlayda Tarı, 15.Buket Asan (Dört Eylül), 16.Ömer Faruk Şentürk (İstiklal), 17.Mehmet Esat Gürelli (Cumhuriyet), 18.Yoldaş Zilan Kaya (Atatürk), 19.Duru Arı, 20.Yiğitcan Takımcı (Atatürk).

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.