meritking giriş kingroyal giriş

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hakan Ayhan’dan Mesaj: “Çalışmak İçin Geliyoruz”

Tire 19.09.2026 - 13:14, Güncelleme: 19.09.2026 - 13:14
 

Hakan Ayhan’dan Mesaj: “Çalışmak İçin Geliyoruz”

Tire Ticaret Odası Başkan Adayı Hakan Ayhan, mavi listede yer alan meclis üyesi adaylarıyla Ramada Otel’de bir araya geldi. Ayhan, yeni dönemde sahadan gelen taleplere odaklanan, aktif ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını belirtti. Tire Ticaret Odası seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Hakan Ayhan, mavi listede yer alan meclis üyesi adaylarıyla düzenlenen toplantıda buluştu. Toplantıda ekibini tanıtan Ayhan, farklı sektörlerden yeni isimlerin yer aldığı güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını ifade etti. Projelerin masa başında değil, oda üyelerinin ve sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda hazırlanacağını belirten Ayhan, değişim ve yeni yönetim anlayışı mesajı verdi. “Ticaret Odası daha aktif olmalı” Tire’nin tarım, hayvancılık ve sanayi alanındaki potansiyeline dikkat çeken Ayhan, Ticaret Odası başkanlığının yalnızca temsil makamı olmadığını vurguladı. Ayhan, “Biz masa başında proje üretmek istemiyoruz. Sahadan gelen talepleri dinleyerek, üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler oluşturmak istiyoruz. Tire Ticaret Odası Başkanlığı temsili bir makam değildir. En çok çalışması gereken makamdır. Biz de çalışmak için geliyoruz” dedi. Kadın meclis başkanı adayı Toplantının dikkat çeken başlıklarından biri ise Berrin Yılmaz’ın meclis başkanı adayı olarak açıklanması oldu. Ayhan, seçilmeleri halinde Yılmaz’ın Tire Ticaret Odası Meclis Başkanı olacağını belirterek bunun oda tarihinde bir ilk olacağını ifade etti. Ekibine duyduğu güveni de dile getiren Ayhan, “Birbirinden kıymetli, kendi sektörlerinde başarılı, yeni yüzlerden pırlanta gibi bir ekip oluşturduk ve geliyoruz” sözleriyle seçim çalışmalarına ilişkin mesajını sürdürdü.

Tire Ticaret Odası Başkan Adayı Hakan Ayhan, mavi listede yer alan meclis üyesi adaylarıyla Ramada Otel’de bir araya geldi. Ayhan, yeni dönemde sahadan gelen taleplere odaklanan, aktif ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını belirtti.

Tire Ticaret Odası seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Hakan Ayhan, mavi listede yer alan meclis üyesi adaylarıyla düzenlenen toplantıda buluştu.
Toplantıda ekibini tanıtan Ayhan, farklı sektörlerden yeni isimlerin yer aldığı güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını ifade etti. Projelerin masa başında değil, oda üyelerinin ve sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda hazırlanacağını belirten Ayhan, değişim ve yeni yönetim anlayışı mesajı verdi.

“Ticaret Odası daha aktif olmalı”

Tire’nin tarım, hayvancılık ve sanayi alanındaki potansiyeline dikkat çeken Ayhan, Ticaret Odası başkanlığının yalnızca temsil makamı olmadığını vurguladı.

Ayhan, “Biz masa başında proje üretmek istemiyoruz. Sahadan gelen talepleri dinleyerek, üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler oluşturmak istiyoruz. Tire Ticaret Odası Başkanlığı temsili bir makam değildir. En çok çalışması gereken makamdır. Biz de çalışmak için geliyoruz” dedi.

Kadın meclis başkanı adayı

Toplantının dikkat çeken başlıklarından biri ise Berrin Yılmaz’ın meclis başkanı adayı olarak açıklanması oldu.

Ayhan, seçilmeleri halinde Yılmaz’ın Tire Ticaret Odası Meclis Başkanı olacağını belirterek bunun oda tarihinde bir ilk olacağını ifade etti.

Ekibine duyduğu güveni de dile getiren Ayhan, “Birbirinden kıymetli, kendi sektörlerinde başarılı, yeni yüzlerden pırlanta gibi bir ekip oluşturduk ve geliyoruz” sözleriyle seçim çalışmalarına ilişkin mesajını sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.