Hasan Atilla Türkiyenin çıkış yolunu konuşacak
Hasan Atilla Türkiyenin çıkış yolunu konuşacak
Abdullah Öcalanı sorgulayan komutan olarak adını duyuran sonradan siyasete atılıp İşçi Partisinin Genel Başkan Yardımcısı olan Hasan Atilla Uğur, bugün Tirelilerle buluşacak.
Afrika’nın Kenya ülkesinde yakalanıp, ülkemize teslim edilen terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ı Türkiye’ye geldikten sonra sorgulayan komutan olarak adını duyuran ve bu yönü ile bazı kesimlerde ‘efsane komutan’ olarak da anılan bir isim olan Hasan Atilla Uğur, Tirelilerle buluşacak.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra siyasete atılan ve İşçi Partisi (İP) saflarında siyasetçi olan Hasan Atilla Uğur, sonraki süreçte İşçi Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı oldu. Tire İşçi Partisi’nin daveti ve organizasyonu ile Tire’ye gelen Hasan Atilla Uğur, “Türkiye’nin Çıkış Yolu” başlığıyla bir konferans verecek.
Bugün akşam saat 19:00’de Otel Tirem Kafeteryası’nda Tirelilerle bir araya gelecek olan Hasan Atilla Uğur’u dinlemeye isteyen herkesin gelebileceğini belirten İP Tire İlçe Başkanı Şerafettin Kutlu, “Bu konferansı hemşehrilerimizin mutlaka takip etmelerini diliyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu bugünkü açmazı ve bu karanlık günlerden çıkış yolunu bizlere anlatacak değerli komutanımızı ve Genel Başkan Yardımcımızı sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
HABER: ŞEVKET BAHÇELİOĞLU
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.