Kaymakam Mesut Yakuta, okul müdürleriyle buluştu
Kaymakam Mesut Yakuta, okul müdürleriyle buluştu
Tire Kaymakamı Mesut Yakuta, ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleriyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluşarak eğitim alanındaki çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, şube müdürleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı. Samimi bir ortamda geçen buluşmada, Tire'de yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik başarıyı artırmaya yönelik çalışmalar, sosyal, kültürel ve sportif projeler ile yeni eğitim dönemine ilişkin planlamalar ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, Tire'de eğitim kalitesini daha da yükseltmek amacıyla tüm eğitim paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Uzun, öğrencilerin akademik, sosyal ve sportif alanlarda daha başarılı bireyler olarak yetişmeleri için özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.
Toplantıda okul müdürlerinden ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında brifing alan Kaymakam Mesut Yakuta ise Tire'nin eğitim alanındaki çalışmalarını yakından takip edeceğini belirtti. Eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli alanlardan biri olduğuna dikkat çeken Yakuta, eğitim camiasının özverili çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade ederek tüm yönetici ve öğretmenlere yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde başarı dileklerini iletti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantı, eğitimde iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

