meritking giriş kingroyal giriş

Köy okullarının bakım ve onarımı tamamlandı

Tire 21.03.2014 - 07:46, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

Köy okullarının bakım ve onarımı tamamlandı

Özel İdare bütçesi ile yapılan köy okulları bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Bakım ve onarım hizmetleri tamamlanan köy okullarını ziyaret eden Kaymakam Hüseyin Ergi ve beraberindekiler, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek denetlediler.
İl Özel İdaresi bütçesi ile gerçekleştirilen, Tire’deki bazı köy okullarının bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı okulların bulunduğu köyler; Büyükkale, Akmescit, Küçük Kemerdere, Yamandere, Kızılcaavlu ve Dündarlı. Bu köylerde bulunan okullarda; boya-badana, kapı-pencere, çatı ve bahçe düzenlemesi gibi farklı alanlardaki eksikler yenilendi ve tamir edildi. Mart ayı bitmeden tamamlanan bu önemli hizmetleri yerinde görmek ve incelemek üzere önceki gün bu köylere giden Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, yapılan çalışmalardan memnun kaldığını, bu hizmetlerin kabulünün önümüzdeki günlerde konunun uzmanı memurlar tarafından yapılacağını belirtti. Okullara verilen bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra köy okullarına ‘oyuncak takımı’ (kaydırak, salıncak, tahtrevali) gibi oyun alanı kurma çalışmalarının da başlatıldığını söyleyen Kaymakam Ergi, bu kapsamda Akçeşehir köyünün buna ilk kavuşan köy olduğu, Akçeşehir’e oyuncak takımı kurulduğunu belirtti. Kaymakam Ergi’ye bu ziyaretlerde; İlçe Jandarma Komutanı Serhan Varol, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer, İl Genel Meclis Tire AK Parti üyesi Refik Konur, Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi Eğridere Köyü Muhtarı Erdoğan Yavaş’ta yer aldı.  
Özel İdare bütçesi ile yapılan köy okulları bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Bakım ve onarım hizmetleri tamamlanan köy okullarını ziyaret eden Kaymakam Hüseyin Ergi ve beraberindekiler, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek denetlediler.

İl Özel İdaresi bütçesi ile gerçekleştirilen, Tire’deki bazı köy okullarının bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı okulların bulunduğu köyler; Büyükkale, Akmescit, Küçük Kemerdere, Yamandere, Kızılcaavlu ve Dündarlı.

Bu köylerde bulunan okullarda; boya-badana, kapı-pencere, çatı ve bahçe düzenlemesi gibi farklı alanlardaki eksikler yenilendi ve tamir edildi. Mart ayı bitmeden tamamlanan bu önemli hizmetleri yerinde görmek ve incelemek üzere önceki gün bu köylere giden Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, yapılan çalışmalardan memnun kaldığını, bu hizmetlerin kabulünün önümüzdeki günlerde konunun uzmanı memurlar tarafından yapılacağını belirtti.

Okullara verilen bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra köy okullarına ‘oyuncak takımı’ (kaydırak, salıncak, tahtrevali) gibi oyun alanı kurma çalışmalarının da başlatıldığını söyleyen Kaymakam Ergi, bu kapsamda Akçeşehir köyünün buna ilk kavuşan köy olduğu, Akçeşehir’e oyuncak takımı kurulduğunu belirtti.

Kaymakam Ergi’ye bu ziyaretlerde; İlçe Jandarma Komutanı Serhan Varol, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer, İl Genel Meclis Tire AK Parti üyesi Refik Konur, Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi Eğridere Köyü Muhtarı Erdoğan Yavaş’ta yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.