meritking giriş kingroyal giriş

“Kurumsal anlayışta tam bir keşmekeşlik !”

Tire 11.12.2014 - 09:32, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

“Kurumsal anlayışta tam bir keşmekeşlik !”

Tire’nin muhalif isimlerinden biri olan Kuvayi Milliye Eğitim Sen Bölge Başkanı Resul Kara, bu sefer eleştiri oklarını İZSU’ya yöneltti. Kara, İZSU’nun çalışma ve sorunlara çözüm bulma anlayışından memnun kalmadıklarını belirterek, çalışma şeklini ‘keşmekeş bir kurumsallıkla’ tanımladı.
Tire’nin tanınmış simalarından olan, yazdığı köşe yazıları ve toplumsal çıkışları ile adından sıkça söz ettiren Milli Eğitim personeli ve Kuvayi Milliye Eğitim Sen Bölge Başkanı Resul Kara, yaşadığı mahallenin sakinlerinin yerel seçim sonrası bazı belediyecilik hizmetlerini alma noktasında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti ve bu sıkıntılara ilgili mercilere başvuruda bulunmalarına rağmen bir türlü çözüm üretilmediğini söyledi. “İZMİR BŞB İZSU’DA GÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ KEŞMEKEŞLİK BİZLERİ ÜZDÜ” Kara, sorunlara kayıtsız kalmakla suçladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan İZSU’ya olan tepkisini yaptığı açıklamalarla şu şekilde ifade etti:  “İlçemizde birçok sokak ve cadde İZSU tarafından tamirat ve tadilat için kazılmış ve gerekli tamiratlar yapılmadan bırakılmıştır. Artık yollarda yürümeyi dahi zorlandığımız bu günlerde yetkililerden bu duruma çare olması için İZSU Genel Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yetki kişi olduğu için bağlantı kurduğumuz Ümit hanım öyle bir gafın altına imza attı ki bizi vatandaş olarak asfalt tamiratı yapan firmaya yönlendirmeye kalktı. Biz vatandaş olarak kurumların sorundan yana değil çözümden yana tavır almasını isteriz. Ancak bu gün birçok kurumda gördüğümüz bu keşmekeşliği İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU biriminde de görmüş olmak bizleri üzmüştür. Çünkü bu asfaltlama çalışmasıyla ilgili olan firmayla ihale masasına oturan vatandaş değildir ve dolayısıyla muhatabı da olmamalıdır. Burada bu yollar, sokaklar ve caddeler Ekim ayı itibariyle kazılmış ve o günden bu yana adım atılmaz durumdadır. Bu duruma çözüm aradığımız yer doğru yer olmasına rağmen o doğru olarak düşündüğümüz merciin çözüm üretip vatandaşın ve müşterisinin memnuniyetini sağlamak, çözüm üretmek yerine vatandaşı başka yerlere yönlendirerek uzun bir uğraş içerisine sokmaya çalışması ve ‘Lanet olsun artık uğraşmayacağım !’ mantığıyla vatandaşın sorununun çözümünden vazgeçirme yolu izlemiş olması bizleri üzmüştür. Oysa vergisini veren, devlete borcunu ödemeye çalışan ve İZSU’ya müşteri olan bizler İZSU’nun sorundan yana tavır sergilemesi yerine, çözümden yana tavır sergilemesini isterdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun bu tür vakalardan haberdar olması mümkün değildir. Ancak kendisine buradan çağrıda bulunmak istiyorum. ‘Sayın Başkanım lütfen çözüm üretecek makamlara sorundan yana değil, çözümden yana tavır alabilme kabiliyeti olanları oturtun !’.”     HABER: KAMURAN KIZILBOĞA  
Tire’nin muhalif isimlerinden biri olan Kuvayi Milliye Eğitim Sen Bölge Başkanı Resul Kara, bu sefer eleştiri oklarını İZSU’ya yöneltti. Kara, İZSU’nun çalışma ve sorunlara çözüm bulma anlayışından memnun kalmadıklarını belirterek, çalışma şeklini ‘keşmekeş bir kurumsallıkla’ tanımladı.

Tire’nin tanınmış simalarından olan, yazdığı köşe yazıları ve toplumsal çıkışları ile adından sıkça söz ettiren Milli Eğitim personeli ve Kuvayi Milliye Eğitim Sen Bölge Başkanı Resul Kara, yaşadığı mahallenin sakinlerinin yerel seçim sonrası bazı belediyecilik hizmetlerini alma noktasında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti ve bu sıkıntılara ilgili mercilere başvuruda bulunmalarına rağmen bir türlü çözüm üretilmediğini söyledi.

“İZMİR BŞB İZSU’DA GÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ KEŞMEKEŞLİK BİZLERİ ÜZDÜ”

Kara, sorunlara kayıtsız kalmakla suçladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan İZSU’ya olan tepkisini yaptığı açıklamalarla şu şekilde ifade etti:  “İlçemizde birçok sokak ve cadde İZSU tarafından tamirat ve tadilat için kazılmış ve gerekli tamiratlar yapılmadan bırakılmıştır. Artık yollarda yürümeyi dahi zorlandığımız bu günlerde yetkililerden bu duruma çare olması için İZSU Genel Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yetki kişi olduğu için bağlantı kurduğumuz Ümit hanım öyle bir gafın altına imza attı ki bizi vatandaş olarak asfalt tamiratı yapan firmaya yönlendirmeye kalktı. Biz vatandaş olarak kurumların sorundan yana değil çözümden yana tavır almasını isteriz. Ancak bu gün birçok kurumda gördüğümüz bu keşmekeşliği İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU biriminde de görmüş olmak bizleri üzmüştür. Çünkü bu asfaltlama çalışmasıyla ilgili olan firmayla ihale masasına oturan vatandaş değildir ve dolayısıyla muhatabı da olmamalıdır. Burada bu yollar, sokaklar ve caddeler Ekim ayı itibariyle kazılmış ve o günden bu yana adım atılmaz durumdadır. Bu duruma çözüm aradığımız yer doğru yer olmasına rağmen o doğru olarak düşündüğümüz merciin çözüm üretip vatandaşın ve müşterisinin memnuniyetini sağlamak, çözüm üretmek yerine vatandaşı başka yerlere yönlendirerek uzun bir uğraş içerisine sokmaya çalışması ve ‘Lanet olsun artık uğraşmayacağım !’ mantığıyla vatandaşın sorununun çözümünden vazgeçirme yolu izlemiş olması bizleri üzmüştür.

Oysa vergisini veren, devlete borcunu ödemeye çalışan ve İZSU’ya müşteri olan bizler İZSU’nun sorundan yana tavır sergilemesi yerine, çözümden yana tavır sergilemesini isterdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun bu tür vakalardan haberdar olması mümkün değildir. Ancak kendisine buradan çağrıda bulunmak istiyorum. ‘Sayın Başkanım lütfen çözüm üretecek makamlara sorundan yana değil, çözümden yana tavır alabilme kabiliyeti olanları oturtun !’.”

 

 

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.