Polisten Tireli lise gençlerine uyuşturucu maddelerin zararları semineri
Polisten Tireli lise gençlerine uyuşturucu maddelerin zararları semineri
Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı ve zararları ile ilgili seminer düzenledi.
Tire Emniyeti Toplum Polis tarafından gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durmalarını sağlamak, gençlerin bu konuda bilinçli olmalarını sağlama adına bir seminer tertiplendi. 13 Mart Cuma günü yapılan ve toplam 4 seans olarak gerçekleştirilen seminerde Tire’deki tüm liselerin 9. sınıf öğrencileri yer aldı.
SEMİNERLERE, 1250 9. SINIF ÖĞRENCİSİ KATILDI
Yaklaşık 1 saat kadar süren, slayt görüntülerle desteklenen seminerde sunumu İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’de görevli polis memuru Fikret Deniz yaptı. Semineri organize den Tire Toplum Destekli Polislik Bürosu memurları Hakkı Alaçiçek ve Yasin Dinç, bu önemli seminerin sorunsuz gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf etti.
UYUŞTURUCULARIN TÜM KÖTÜLÜKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ
‘Uyuşturucu maddelerin insan hayatına nasıl girdiği, kimler tarafından sokulduğu’, ‘uyuşturucu maddelere nasıl bağımlı olunduğu’, ‘uyuşturucu madde bağımlısının psikolojisi’, ‘uyuşturucu maddelerin inşada yarattığı ruhsal, psikolojik ve fiziksel tahribat’, ‘uyuşturucu madde bağımlılığından nasıl kurtulacağı’ gibi başlıklar altında konuyu değerlendiren konunun uzmanı polis memuru Fikret Deniz, bu ülkenin geleceği olan gençlerden bu büyük tehlike karşısında çok dikkatli olmalarını istedi.
HABER: KAMURAN KIZILBOĞA
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.