Şofbenden çıkan yangın evi kullanılmaz hale getirdi
Şofbenden çıkan yangın evi kullanılmaz hale getirdi
Tire Kazantepe Mevkiinde bulunan bir ova evinde çıkan yangında, iki katlı evin alt katı kullanılmaz hale geldi.
Tire Ovası Kazantepe Mevkiinde bir vatandaşa ait nar bahçesi içinde yapılan iki katlı betonerme ova evinde önceki gün sabaha karşı erken saatlerde yangın çıktı. Çevrede yaşayan vatandaşların fark edip haber vermesi ile kısa süre içinde bölgeye intikal eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tire Birimi ekipleri, yangını hemen kontrol altına alıp söndürdü.
KOMŞULAR GÖRMESE EVİN TAMAMI YANACAKTI !
Sabaha karşı saat 03:00 sıralarında başlayan yangına evde bulunan elektrikli şofbenin kısa devre yapmasının sebep olduğu öğrenildi. Şofbenden çıkan ve eve yayılan yangın, evin ikinci katına sirayet etmeden söndürüldü. Fakat bunlara rağmen, yangının etkili olduğu yerler kullanılmaz bir hale geldiği, çok sayıda ev eşyasının yandığı ve tahmini zararın 15-20 bin TL arasında olduğu öğrenildi.
Nar bahçesi içine kurulu olan ova evinin son olarak bahçede çalışma yapan işçiler tarafından kullanıldığı, yangın sırasında kimsenin evde olmadığı ifade edildi.
HABER: KAMURAN KIZILBOĞA
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.