meritking giriş kingroyal giriş

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vatandaş ibadetini doğru yapabilsin diye kitap dağıttı

Tire 06.04.2015 - 10:52, Güncelleme: 19.02.2023 - 03:58
 

Vatandaş ibadetini doğru yapabilsin diye kitap dağıttı

Tire’de esnaflık yapan ve aynı zamanda hac ve umre organizasyonları düzenleyen Bayram Ali Yaşar isimli emekli imam, birçok vatandaşın İslami kuralları ve ibadetleri yanlış bilip uyguladığını tespit edince, Diyanet İşleri Vakfı’na ait ‘Açıklamalı İbadet Rehberi’ adlı kitabı ücretsiz olarak dağıttı.
Yıllarca Tire’de imam olarak görev yapan ve vatandaşlara dini ibadet ve görevlerini yapma noktasında yardımcı olan Bayram Ali Yaşar, 1996 yılında emekli olduktan sonra Tahtakale semtinde manifatura ve çeyiz ürünlerinin sattığı bir dükkan kurdu ve esnaflığa başladı. 2004 yılından sonra hac ve umre organizasyonları da düzenleyip, Tirelileri kutsal topraklara götüren Yaşar, vatandaşlarla iç içe geçen bu yıllar sonrasında, tanıştığı ve konuştuğu birçok kişinin dini kuralları ve ibadetlerin doğru yöntemlerini tam olarak bilmediğini tespit etti. 875 TANE İLMİHAL KİTABI DAĞITTI Bunun üzerine bu sıkıntıları ortadan kaldırmak, vatandaşların doğru şekilde dini ibadetlerini yapabilmesini sağlamak adına, kendi çapında bir katkı sunmak isteyen Yaşar, Diyanet İşleri Vakfı tarafından bastırılan, Seyfettin Yazıcı’nın 1991 yılında yazdığı “Açıklamalı İbadet Rehberi” adlı 204 sayfalık ilmihal türündeki kitabı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Gerek dükkana gelen müşterilerine, gerekse bulunduğu sokaktan geçen vatandaşlara hediye ettiği ilmihal kitabı sayısının 875 adet olduğunu belirten Yaşar, amacının bozulmayan tek ilahi kaynaklı din olan İslam’ın Müslümanlar tarafından en doğru şekilde yaşanması olduğunu belirtti.     HABER: KAMURAN KIZILBOĞA    
Tire’de esnaflık yapan ve aynı zamanda hac ve umre organizasyonları düzenleyen Bayram Ali Yaşar isimli emekli imam, birçok vatandaşın İslami kuralları ve ibadetleri yanlış bilip uyguladığını tespit edince, Diyanet İşleri Vakfı’na ait ‘Açıklamalı İbadet Rehberi’ adlı kitabı ücretsiz olarak dağıttı.

Yıllarca Tire’de imam olarak görev yapan ve vatandaşlara dini ibadet ve görevlerini yapma noktasında yardımcı olan Bayram Ali Yaşar, 1996 yılında emekli olduktan sonra Tahtakale semtinde manifatura ve çeyiz ürünlerinin sattığı bir dükkan kurdu ve esnaflığa başladı. 2004 yılından sonra hac ve umre organizasyonları da düzenleyip, Tirelileri kutsal topraklara götüren Yaşar, vatandaşlarla iç içe geçen bu yıllar sonrasında, tanıştığı ve konuştuğu birçok kişinin dini kuralları ve ibadetlerin doğru yöntemlerini tam olarak bilmediğini tespit etti.

875 TANE İLMİHAL KİTABI DAĞITTI

Bunun üzerine bu sıkıntıları ortadan kaldırmak, vatandaşların doğru şekilde dini ibadetlerini yapabilmesini sağlamak adına, kendi çapında bir katkı sunmak isteyen Yaşar, Diyanet İşleri Vakfı tarafından bastırılan, Seyfettin Yazıcı’nın 1991 yılında yazdığı “Açıklamalı İbadet Rehberi” adlı 204 sayfalık ilmihal türündeki kitabı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Gerek dükkana gelen müşterilerine, gerekse bulunduğu sokaktan geçen vatandaşlara hediye ettiği ilmihal kitabı sayısının 875 adet olduğunu belirten Yaşar, amacının bozulmayan tek ilahi kaynaklı din olan İslam’ın Müslümanlar tarafından en doğru şekilde yaşanması olduğunu belirtti.

 

 

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuktire.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.